Bakfiets.nl

Wilt u een bakfiets kopen van Bakfiets.nl? Dan zit u goed!

Wij hebben ruim aanbod van Bakfiets.nl bakfietsen, zowel offline als online. Allemaal met de laagste prijsgarantie.

Lees onderaan de pagina meer informatie over de bakfietsen van Bakfiets.nl.


Toont 1 - 12 van de 91 items

Over Bakfiets.nl

Bakfiets.nl is een van de grondleggers van de moderne bakfiets die tegenwoordig zo populair zijn in Nederlandse steden. In 2000 introduceerde Bakfiets.nl de “Cargobike”. Een bakfiets met twee wielen, een laag zwaartepunt, een gestroomlijnde bak en een “Stabylo” standaard.

Bakfiets.nl Cargobike bakfiets

Met deze bakfiets was het veel comfortabeler en lichter fietsen, zelfs met een zware lading. Ineens was het voor iedere moeder goed te doen om meerdere kinderen én boodschappen te vervoeren in haar bakfiets. Vooral in de stad een geweldig alternatief voor de auto.

Behalve de cargobike maakt Bakfiets.nl nu ook de cargotrike. Hier kunnen vier kinderen in. Of een flinke hoeveelheid spullen.

Van beide modellen zijn ook varianten met een grotere bak te verkrijgen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de bakfietsen met een elektrische motor uit te laten rusten. Voor eeuwige rugwind, betere acceleratie en een hogere topsnelheid.

Waarom bij Het Zwarte Fietsenplan een bakfiets van Bakfiets.nl kopen?

Bij Het Zwarte Fietsenplan krijgt u:

  • Service en garantie in alle 15 winkels
  • Laagste prijsgarantie
  • 14 dagen bedenktijd

Twijfelt u nog of u een Bakfiets.nl bakfiets wilt kopen? Kom anders eens langs om onze Bakfiets.nl fietsen te bekijken of uit te proberen. In onze winkels treft u servicegerichte experts die u graag meer vertellen.

Vragen? Neem contact op via info@hetzwartefietsenplan.nl of 020 - 670 85 31 of loop binnen bij een van onze filialen.

Overige elektrische bakfietsen

Wilt u de Bakfiets.nl bakfietsen eens vergelijken met andere (elektrische) bakfietsen? Bekijk dan eens ons complete aanbod van bakfietsen.