Tweedehands fietsen in Den Haag


Tweedehands fietsen in Den Haag te koop


Het Zwarte Fietsenplan is de meest betrouwbare zaak voor tweedehands fietsen in Den Haag. Wij knappen oude A-merk fietsen op en zorgen dat alles weer helemaal in orde is. Wij vervangen alle kapotte of versleten onderdelen, zodat de fiets echt weer zo goed als nieuw is. Daardoor kunnen wij ook met een gerust hart een jaar garantie op onze tweedehands fietsen geven.

Een tweedehands fiets komt bij ons altijd compleet met alle standaard accessoires, zoals een standaard, een fietsbel en voor- en achterlicht.

Kom ons assortiment tweedehands fietsen bekijken

Bij ons ben je verzekerd van een goede tweedehands fiets voor een eerlijke prijs. Wij hebben in Den Haag altijd tweedehands fietsen te koop.

Ons adres voor tweedehands fietsen in Den Haag is Frederik Hendriklaan 132.

Kwaliteit en garantie

Bij aankoop van een tweedehands fiets zijn kwaliteit en garantie belangrijk. Onze fietsen worden zorgvuldig hersteld. Dus de fiets is gegarandeerd deugdelijk en alle standaard-onderdelen, zoals fietslicht en spatbord zijn aanwezig. Kortom, de service van een nieuwe fiets. U krijgt ook drie maanden volledige garantie. Blijkt dat er iets niet in absolute topconditie is? Wij vervangen het gratis voor u.

Waar moet u op letten bij het kopen van een tweedehands fiets?

Let altijd goed op dat uw fiets de juiste maat heeft, zodat u comfortabel fietst. Onze medewerkers helpen u graag om de juiste maat voor u te bepalen. Verder kan er weinig mis gaan. De fiets is immers helemaal compleet en in topconditie.

Tweedehands fietsen kopen buiten Den Haag

De formule van Het Zwarte Fietsenplan werkt goed en we groeien hard. We hebben buiten Den Haag ook vestigingen in Haarlem, Utrecht, Amsterdam.

Het voordeel van een tweedehands fiets in Den Haag

Onze tweedehands fietsen zijn degelijk en er kan weinig kapot aan: geen handremmen of versnellingen. In een fietsenrek blijven kabels en uitsteeksels immers makkelijk ergens aan haken en gaan dan snel kapot.

Nieuwe fiets kopen in Den Haag

Aan het twijfelen of u niet toch een nieuwe fiets wilt kopen? Neem anders eens een kijkje op onze webshop of in onze fietsenwinkel in Den Haag.

Fietsenmakers in Den Haag

Het Zwarte Fietsenplan is ook de meest moderne fietsenmaker van Den Haag: ruime openingstijden, transparante prijzen en uw fiets is vaak nog dezelfde dag klaar en u krijgt een sms-bericht als het zover is. Kortom één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Vragen of opmerkingen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen.